Články

Thajská paletová firma zvětšila s jednou rozmítací pilou Wood-Mizer dvakrát produktivitu

Moderní továrna na palety nahradila dvě svislé pásové pily jednou rozmítací pilou Wood-Mizer a zdvojnásobila svou řeznou produktivitu.

Britský inženýr využívá LT40 k proměně své profesní kariéry

S pilou Wood-Mizer LT40 prošel Paul Grainger cestu od prodávání dřeva na eBay až po situaci, kdy se stal součástí mnohamilionového projektu restaurování v luxusním venkovském hotelu.

Srovnávačka / tvarovačka Wood-Mizer MP360 stojí za vyššími zisky u Highlands Sawmill

Srovnávačka/tvarovačka Wood-Mizer MP360 doplnila dvě pilařské linky v Highlands Sawmill v Jižní Africe a umožnila podniku zvýšit celkovou rentabilitu.

Stará truhlářská dílna v Německu zdokonaluje své vybavení

Srovnávačka/tvarovačka Wood-Mizer MP360 zlepšuje rychlost a přesnost práce v německé tesařské dílně, která je prosáklá historií.

Malajsijská firma přešla na rychlejší a produktivnější pilu s tenkým zářezem

Tato rodinná pila v Terengganu, Malajsije ukazuje jak i malé firmy mohou těžit z výhod moderní a efektivní pilařské technologie.

Výroba kuchyňských krájecích prkének v Novém Skotsku v Kanadě

Firma "Larch Wood Canada" na ostrově Cape Breton vyrábí kuchyňská prkénka z modřínového dřeva. Kvůli překrásném vybarvení a kresbě tohoto dřeva se Larch Wood specializuje na krájecí prkénka, protože jsou trvanlivá a jsou charakteristická samozacelujícím povrchem při krájení.

Americký dům snů

Mack Lowery zvrátil tragedii do uskutečněného snu, když dokončil svůj vlastníma rukama postavený dvoupatrový dům v hustém lese v Mississippi. První srub, který Mack původně postavil jako mladý muž v roce 1976, vyhořel a byl zpustošen v obrovském požáru a zanechal jeho rodinu bez domova. “Trvalo mi pár let než jsem se po tom požáru vrátil na svou farmu,” vzpomíná Mack.

Malá výrobna javorového sirupu na rodinné farmě

Herbert Butterfield postavil s pomocí pily Wood-Mizer LT40 malou dřevěnou stavbu ze dřeva borovice vejmutovky a jasanu na své rodinné farmě v michiganském Charlotte. V téhle budově udělal „cukrárnu“ pro výrobu javorového sirupu.

"Koupili jsme mnohem větší stroj než jsme koupit zamýšleli a jsme rádi, že jsme to udělali"

Holandský výrobce jedinečných dřevěných výrobků vypráví proč si vybral pilu WB2000 a co se mu na jejím provozu líbí.

Norwegian Timber Frame Company Upgrades to Extended LT70 SawmillNorská firma vyrábějící dřevěné konstrukce rozšiřuje svoje zařízení o prodlouženou pilu LT70

Simostranda Stav & Laft na okraji Osla je firma vyrábějící dřevěné stavby. Společnost provozují Sveinung Bergan a Einar Holm, kteří spolu pracují jako partneři už 22 let.

Položky 71 až 80 z celkových 100

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje
Získejte e-mailové novinky o exkluzivních speciální nabídkách, nových produktech a pozvánkách na speciální akce!